Sted: Saltdal Helsesenter på kontoret til Frisklivssentralen (4 gang skolekjøkkenet på Rognan ungdomsskole)

Tid: 18.00 til 20.00 onsdager.

Datoer: 25.01, 8.02, 22.02, 15.03( 17.00-20.30) og 19.04

Påmelding til Birgit  tlf 950 18880 eller send mail: birgit.amundsen(a)saltdal.kommune.no

Frist påmelding 18.01.17.   
                                                            

Pris kr.400.-

small bra mat bilde.png

Kort beskrivelse av kurset:

Utviklet av Helsedirektoratet og forholder seg til Nasjonale retningslinjer og anbefalinger.

Kursøkt 1: Kostvaner, fysisk aktivitet, kartlegging egne vaner- målsetninger og 5 om dagen. Får kokeboken: «Kokebok for alle» fra Helsedirektoratet utlevert.

Kursøkt 2: Karbohydrater, fiber, sukker, fett og tallerkenmodell.

Kursøkt 3: Fettkvalitet, nøkkelhullet og varedeklarasjon.

Kursøkt 4: Praktisk matlaging, 3 retters middag på Skolekjøkken på Rognan ungdomsskole tid: 17.00 til ca.20.30. Vi bruker kokeboka.  Jeg handler inn alt vi trenger…

Kursøkt 5: Oppsummering. Mat og økonomi. Valgfritt tema fra deltagerne.

 

Kursholder: Birgit vik Amundsen  (forbehold om nok påmeldte- bør være 6- 8 deltagere)