Vil du være frivillig – vi trenger DEG

11.-14.august skal vi lage århundrets fest og markedsføringsevenement  i Salten og på Helgeland. Det skal vi gjøre sammen med Verdenseliten i sykkel, verdens største arrangør av idrettsarrangement  ASO og sammen med DEG. Det skal konkurreres i sykling, det skal settes verdensrekord på Polarsirkelen, det skal arrangeres konserter, vi skal sendes på TV i 180 land og det skal lages storfest i Bodø og Mo i Rana.

Har du lyst til å være med og lage fest?  Vi trenger frivillige til å bidra til det fantastiske arrangementet Arctic Race of Norway. Rundt hele sykkelløypa kan du, under ledelse av politiet, få bidra til at sykkelløpet gjennomføres med god sikkerhet. Under folkefesten kan du bidra til å gi alle en unik opplevelse.  På Polarsirkelen kan du være med å skape historie.

 

Frivillige:

Vi trenger frivillige torsdag 11. august og søndag 14. august

Hovedsaklig er det vakter langs sykkeltraseen vi trenger, men vi trenger også hjelp til sykkelparkeringsvakter i Kraneparken, vaffelstekning på Slipen Scene, bære og riggehjelp i sentrum og annet.

De som bidrar som frivillig til å skape folkefest vil få en fantastisk opplevelse med selve sykkelrittet og folkefesten, en t-skjorte og et gavekort på kr 250,- 

 

Finner du ikke informasjonen du trenger eller har spørsmål finner du mailadresse og telefonnumre nedenfor:

Kontaktpersoner:


Elin Kvamme                477 03 705

Sverre Breivik               915 53 599

Nina Forseth                 900 98 552

 

Vi håper DU vil være  med 11. og 14. august i Saltdal :-)