Trimkassejakten 2021

Nå er det igjen tid for å komme seg ut på tur i vår fine natur! Trimkassejakten 2021 starter 1. mai, og varer til 1. oktober.

Det blir heller ikke i år bøker i kassene grunnet smittevernshensyn. I stedet bruker vi app’en «Norgeskart Friluftsliv» for registrering på turmålene. Det blir egne trekkinger på hver postkasse, og alle som registrerer seg på turmålene er med i trekkingen av premier.

Dersom du registrerer deg på minst 25 trimkasser kan du også være med i en ekstra trekning. Dette krever at du registrerer deg på servicetorget mellom 1. og 15. oktober. Du finner registreringsskjema på kommunens hjemmeside. For barn under 12 år og funksjonshemmede er målet minimum 10 kasser. Det vil bli premie til alle under 18 år som har registrert minst 10 kasser.

Det jobbes for tiden med en helt ny og flott turmålsbrosjyre som inneholder beskrivelser og flotte bilder fra hvert av turmålene. Brosjyren blir ferdig før sommerferien setter inn. Inntil videre bruker vi den turmålsbrosjyren vi allerede har.

SLIK BLIR DU MED PÅ TRIMKASSEJAKTEN: 

  • Registrere deg med en bruker på nettstedet www.telltur.no
  • Last ned app’en Norgeskart Friluftsliv til telefonen din. Her finner du TellTur i menyen og du logger på med din TellTur– bruker.
  • Ta med telefonen på tur. Når du nærmer deg turmålet kan du sjekke inn på app’en.
  • Det er også mulig å registrere koden fra turmålet i ettertid. I disse dager monteres det skilt med turmålkoden på postkassene, men denne jobben er ikke ferdig før 1. mai. Dermed er det lurt å ha med telefonen for å registrere direkte på turmålet inntil videre.

Brosjyre for trimkassejakten 2021

Her kan du laste ned info om trimkassejakten 2021

Info om trimkassene kan du laste ned her

Skjema for registrering av trimkasser kan hentes her