Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter om korona

Trenger du koronatest for koronasertifikat eller før utenlandsreise?

Om du trenger koronatest for koronasertifikat eller før utenlandsreise, er det ikke sikkert du får utført det ved Saltdal helsesenter:

Slik testing gjennomføres bare i den grad det er ekstrakapasitet til det. Merk at Teststasjon Grensen (Junkerdal tollstasjon) kun tester innreisende til Norge.

Koronasertifikat3

Saltdal kommune ber innbyggere være ekstra oppmerksomme

I forbindelse med det pågående smitteutbruddet ber kommunen folk som har vært på Oasen kafè mellom kl 10-13 onsdag 16. juni, torsdag 17. juni og fredag 18. juni om å være ekstra oppmerksom på covid-19 symptomer.

Årsaken til at kommunen går ut med denne anbefalingen er at noen av personene som er satt i karantene har vært på Oasen på disse tidspunktene.

Daglig smittevern

Grønt tiltaksnivå innføres i skoler og barnehager fra 14. juni 2021

Barnehagene og skolene følger trafikklysmodellen om grønt, gult eller rødt tiltaksnivå etter lokale vurderinger av den enkelte kommune. (Nasjonale retningslinjer 27.05.21)

Kommunen vurderer fortløpende hvilket nivå man skal være på ut i fra smittesituasjonen.

Ut fra dagens smittesituasjon vil skolene og barnehagene i Saltdal kommune være på grønt nivå fra mandag 14.06.21.  Ved ending i smittesituasjon kan nivået endres på kort varsel.

Daglig smittevern
1 | 2