ROGNANDAGAN 2020

Saltdal kommune har i dag hatt ett godt oppklarende møte med styreleder Jan Petter Madsen og sentrumsleder Ole Bøhlerengen fra Saltdal handelstandsforening om Rognandagan 2020.

Saltdal Handelsstand beklager publiseringen om Rognandagan 2020. Publiseringen kunne misforstås som at Handelsstanden skulle avholde et stort arrangement slik man har gjort tidligere år, det er ikke tilfelle.

Rognandagan er et stort årlig arrangement som trekker mange mennesker til Saltdal hver høst, en flott tradisjon som mange ser frem til. Med bakgrunn i den pågående koronasituasjonen er det beklagelig at det ikke blir de tradisjonelle Rognandagan i 2020. Vi får heller glede oss til fremtidige Rognandaga.

Dagene i år markeres med utvidede åpningstider i butikkene. Det blir ingen salgsboder, arrangementer, underholdning eller andre aktiviteter i regi av handelsstand, dette for å forhindre store folkeansamlinger.

Kommunen og Saltdal handelstandsforening er tilfreds med avklaringen. For at alle skal få en god opplevelse når de besøker butikkene oppfordrer vi alle besøkende til å holde avstand, vask hender og ta hensyn til hverandre.

På bildet fra v. Jan Petter Madsen, Kommuneoverlege Kjell Gunnar Skodvin, Ole Bøhlerengen og avdelingsdirektør Stein Ole Rørvik.