Bilde Bibliotek.JPG

 

Saltdal bibliotek har delvis åpent

Vi har inntil videre åpent tirsdag (fra 10-15)  og torsdag (15-19). Vi satser på å få åpnet biblioteket på lørdager i løpet av september.
Vi har også begynt å ta imot grupper fra skoler og barnehager, men det må gjøres avtaler på forhånd med biblioteket, og dette skjer utenom ordinær åpningstid.

 

Vi kan nås på bibliotekets facebookside https://www.facebook.com/saltdalbibliotek/no

Følg også Saltdal bibliotek på Instagram og Snapchat.

Bøker kan bestilles/reserveres ved innlogging på bibliotekets webside https://saltdal-fb.mikromarc.no/Mikromarc3/web/default.aspx?db=saltdal-fb&unit=6465

Det er også åpnet for fjernlån av fagbøker. Låneønsker sendes på epost til biblioteket@saltdal.kommune.no

 

Innlevering av bøker kan gjøres i innleveringskassen ved bibliotekets inngang i 1. etasje i Jernbanegata 3.

Du kan også kontakte oss ved å ringe 756 82302 (mobil: 909 30 927) mandag - fredag kl. 8-15.30, eller sende epost til biblioteket@saltdal.kommune.no (NB! Ny mail-adresse)

 

 

Biblioteket tilbyr en rekke digitale tjenester, her er noen:

BookBites - en app med tusenvis av ebøker og lydbøker som gratis kan lastes ned på smarttelefon eller lesebrett. Krever pinkode, dette fås ved henvendelse til biblioteket.

Filmbib - i Filmbib kan du se det beste innen norsk kortfilm og dokumentar. Krever pinkode, dette fås ved henvendelse til biblioteket.

Verdensbiblioteket - Ebøker og lydbøker fra hele verden. https://www.verdensbiblioteket.no/

nb.no - norske bøker utgitt før 2000-tallet. leses på nett.https://www.nb.no/searchhttps://www.nb.no/search

Internet Archive - er et non-profit bibliotek med millioner av gratis bøker, filmer, programvare, musikk, og mer. https://archive.org/