Arrangører

Så langt er Røde Kors Omsorg, Røde Kors Hjelpekorps, Saltdal kommune, Lions Club Saltdal,

Saltdal Pensjonistforening, Den norske kirke, Saltdal Frivilligsentral, Saltdal Sanitetsforening,

Saltdal Idrettsråd, Norsk Luthersk Misjonssamband, Norges Speiderforbund og Frikirka arrangører (ved sine lokallag/-menigheter e.l.), men det er god plass til flere.

Og det å være arrangør kan være «i navnet» (altså helt uten forpliktelser om å måtte gjøre noe konkret) eller det kan være med konkrete bidrag – alt etter som hva som er mulig å få til.

 

Tidspunkt

Førstkommende lørdag (5. mars).

Nei, det er dessverre ikke så god tid. Og ja, vi kunne sikkert fått til en bedre aksjon hvis vi hadde valgt en senere dato, men de trenger hjelp NÅ!

 

Foreløpig program

Åpen kirke i Saltdal kirke lørdag kl. 11.00-13.00. Her kan du tenne lys, be en bønn, være stille.

 Og sogneprest Sven Becker vil være tilgjengelig for samtale hvis noen trenger det.

Kafé/butikk i Røde Kors stua lørdag kl. 11.00-14.00.

Kafé i Frikirka lørdag kl. 10.00-15.00.

 

Bønn om bidrag – økonomisk eller på annen måte

Kanskje kan ditt lag donere noe penger? Eller ha en danseoppvisning på torget? Eller tromme sammen til en minikonsert og/eller felleskonsert? Eller fly over Rognan med blått og gult flagg? Eller triksekonkurranse i Saltdalshallen? Eller…? Bare fantasien setter grenser!

Vi har også et håp om å få til en utlodning, så hvis ditt lag/forening har noe å bidra med der, så kontakt undertegnede.

Uansett hva og hvor mye: Vi er utrolig takknemlig for hvert eneste bidrag – enten det gir direkte «kroner i kassen» eller det hjelper indirekte gjennom å være med å sette fokus på aksjonen.

Ulike tidsfrister

For det første: Noen av dere vil ikke rekke fristen for å bli med på fellesplakaten. Men dere kan fortsatt bidra – både med arrangement/markering og med pengegaver. Gi i så fall gjerne tilbakemelding til undertegnede så fort som mulig, slik at dette i hvert fall blir med som en kommentar under arrangementet på Facebook.

Og hvis deres bidrag er f.eks. en pengesum, så er det selvfølgelig tidsnok at dette kommer i løpet av uka. Gi gjerne undertegnede en tilbakemelding hvis vi får lov til å nevne giver (med eller uten sum).

Men frist for å bli med på fellesplakaten med navn og/eller logo er allerede i dag kl. 19.00. Vi beklager at dette er forferdelig dårlig tid, men idéen ble unnfanget i helgen. Og det haster med å få ut info om arrangementene!

Så send i så fall sms/e-post til undertegnede med navn på lag/forening, og gjerne en logo til fellesplakaten.

Hvis dere i tillegg allerede har bestemt dere for en markering/et arrangement, så gi gjerne tilbakemelding om dette også. Da blir også dette med på fellesplakaten.

 

Er noe uklart? Trenger du noen å tenke høyt med? Ring meg gjerne!

 

For arrangørene

Trond Vegge

Pastor i Rognan Frikirke

Tlf: 9719 5150

E-post: rognan@frikirken.no