Årets Timeplan/Friskliv/ FYSAK 2020

Årets aktivitetsplan og diverse informasjon om Friskliv/Fysak: 2020 PDF document ODT document

Varmebasseng

Bassenget på Røkland har 32 grader og er kjempedeilig! Kom som du er og gjør det du klarer! Det er et flott treningsalternativ for alle, og spesielt for deg som har utfordringer med øvelser på landjorda. Alle øvelsene skjer med et av beina på bassenggulvet, så det er ingen krav til svømmeferdigheter.

Dette er også trening som er midt i blinken for dere med muskel- skjelettplager.

Herretrim

Frisklivs egen HerreavdelingJ. En relativ fast og humørfylt gjeng med herrer driver med sirkeltrening, ballspill, etc. Denne gruppa er godt egnet for deg som har vært på Valnesfjord Helsesportssenter og ønsker å holde vedlikeholde formen, eller om du rett og slett har lyst til ta i litt mer enn du gjør til vanlig. Vi håper flest mulig manneben finner veien til gymsalen på Rognan ungdomsskole!!

Seniordans

Kom å bli med! Siv dirigerer danseføttene i år også. Flott tilbud for seniorer – et tøyelig begrep. Det er en fordel å få med seg hele sesongen, så kom igjen. Hit kan du komme alene, eller sammen med ektefelle/partner. Det er et sosialt og helsebringende tilbud som vi håper enda flere vil benytte seg av. Seniordans er variert dans som ikke er partneravhengig, og vi krydrer med litt linedance.

Babysvømming- Røkland

Tilbudet er primært for barn fra 0-1 år, men småbarnssvømming (1-5 år) er også aktuelt. Kontakt Frisklivskoordinator Håvard Edvardsen hvis dette høres interessant ut. Varmtvannsbassenget på Røkland er stedet å være sammen med de små!

Åpen hall

Her møtes alle spreke, mindre spreke og ikke spreke saltdalinger som har anledning på torsdag formiddag. Det er varierte aktiviteter for alle uansett funksjonsnivå og alder. Sist sesong hadde vi med deltakere i alderen 40 – 85, og dette håper vi å ”slå” til høsten. Fysioterapien/Friskliv, Siv Unosen, Randi Tårneby og noen fantastiske frivillige leder og tilrettelegger Åpen hall. Det sosiale er viktig, og vi minner om avsluttende kaffekopp, frukt og vaffelkake med skålost!

 

Gågruppe- Sparebank1 Arena

Er du en av de som av ulike årsaker blir sittende litt for mye inne om vinteren, er dette noe for deg! Ta gåturen på det nye, fine kunstgresset på mandager klokka 11.

Frisklivssentralen har fått en ledig kommunal time,  og vi ønsker å se om dette er et tilbud som faller i smak i Saltdal. Ung eller gammel- alle er velkommen!

Kom å bli med! Det koster kun litt egeninnsats.

Spørsmål: tlf 950 18 880/ mail: birgit.amundsen@saltdal.kommune.no