Saltdal kommune har mottatt kr 90 000 i støtte til Ferieklubben fra Bufdir (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet). I tillegg har kommunen mottatt kr 31 500 i spillemidler via Salten Friluftsråd for å arrangere 1 uke med Friluftsskole under Ferieklubben.

Ferieklubben er for barn og ungdom i Saltdal i alderen 10- 18 år. Alle aktiviteter er gratis, så ingen skal ekskluderes fra å delta pga økonomi.

Ferieklubben arrangeres i uke 26, 27 og 33 (mandag 24. juni- fredag 5. juli + mandag 12. august- fredag 16. august), og påmeldingen begynner torsdag 13. juni kl. 12.00. Man melder seg på ved å ringe til påmeldingstelefonen: 48 13 56 50. I utgangspunktet kan man melde seg på 3 aktiviteter (så lenge det er ledige plasser), og så kan man skrive seg opp på reservelista hvis det er flere aktiviteter man vil delta på. Da får man tildelt plass hvis det er ledige plasser når arrangementet nærmer seg.

I år blir det «gamle» og populære aktiviteter slik som paintball, riding, tur til badeland i Bodø, og fisketur med trebåten Olav Vik, i tillegg til at det arrangeres Friluftsskole i en hel uke. Nytt av året er fotballskole med FK Saltdalskameratene.

Vi gleder oss til nok en runde med Ferieklubb!

Program for Ferieklubben 2019 finner du: Her