Bibliotekets formål

Bibliotekets formål: «Folkebibliotekene skal ha til oppgave å fremme opplysning, utdanning og annen kulturell virksomhet, gjennom aktiv formidling og ved å stille bøker og andre medier gratis til disposisjon for alle som bor i landet. Folkebibliotekene skal være en uavhengig møteplass og arena for offentlig samtale og debatt» (Lov om folkebibliotek)

Info om biblioteket

Biblioteket ligger sentralt plassert i gågata i Rognan sentrum, vis-a-vis Leselysthuset AS. Innenfor våre dører kan du lese ferske aviser og tidsskrifter, møte venner for en prat eller bare slappe av med en kopp kaffe.

Vi har alt fra aktuelle og populære titler, til kjente og kjære klassikere, og spennende fagbøker for både barn og voksne. I tillegg til bøker har vi også filmer, språkkurs og lydbøker som du kan låne med deg hjem.
Har vi ikke boka du leter etter hos oss, låner vi den inn til deg fra andre bibliotek.

Du kan koble deg opp mot verden via vårt trådløse nett. Vi har pc'er til bruk for publikum.

Her kan du blant annet sjekke hvilke bøker som finnes på biblioteket, lete i andre bokbaser, sjekke egne lån, reservere, forlenge, og bestille bøker.
For å logge inn trenger du lånenummer, dette står på lånekortet ditt. PIN-kode får du ved å henvende deg til biblioteket.

Åpningstider

Åpningstidene på biblioteket er for tiden:

Mandag:  Stengt
Tirsdag:   12.00- 19.00
Onsdag:  10.00- 15.00
Torsdag:  15.00- 19.00
Fredag:   10.00- 15.00
Lørdag:   10.00- 14.00 (stengt juli og august)
Søndag: stengt

Velkommen!